SoArt Club, in addition to supporting artists and introducing them in international exhibitions, tries to help the growth and strengthening of civil society in Iran by designing and implementing various and diverse training courses.

دوره آموزشی:

فیلم کوتاه، اقلیت ها و تغییرات اجتماعی

«فیلم کوتاه، اقلیت ها و تغییرات اجتماعی» اولین دوره آموزشی کلوپ سو-آرت است که ضمن آموزش حقوق اقلیت‌ها، شیوه‌های حمایت گری و ایجاد همبستگی اجتماعی، به دانشجویان می‌آموزد چگونه فیلم کوتاه بسازند.

در طی این دوره، دانشجویان فعالانه در بحث‌های کلاس مشارکت و درباره چالش‌های اقلیت‌ها در ایران با یکدیگر به گفتگو می‌پردازند و راه‌های حمایت‌گری و تاثیرات همبستگی اجتماعی برای ارتقاء حقوق اقلیت‌ها را به بحث می گذارند. دانشجویان در کنار این مباحث، با تکنیک‌ها و مهارت‌های ساخت فیلم کوتاه آشنا می‌شوند. آنها می‌آموزند چگونه با دوربین یا موبایلی که در اختیار دارند یک فیلم کوتاه تولید، آن را ادیت و پردازش کنند.

دانشجویان با فیلم تولیدی خود که در پایان دوره ارائه خواهند کرد، جامعه را با چالش‌ها و مشکلات اقلیت‌ها در ایران آشنا کرده و مخاطبان را به حمایت از حقوق اقلیت‌ها فرا می‌خوانند.


نمایش آنلاین فیلم های فستیوال

برنامه درسی:

درس اول: حقوق اقلیت‌ها، حمایت‌گری و ایجاد همبستگی اجتماعی

این درس طی دو جلسه توسط مدرسان دوره، فرزین وحدت و پژمان تهوری، ارائه خواهد شد.

درس دوم: فیلم سازی

این درس طی هشت جلسه توسط مدرس دوره، محمود کریمی حکاک، ارائه خواهد شد.

زمان برگزاری دوره آموزشی:

کلاس‌های این دوره آموزشی از روز دهم مرداد ماه آغاز و به مدت ۱۰ هفته، بصورت متوالی تا نیمه مهر ماه سال ۹۷ ادامه خواهد داشت.

نکته: محتوای هر دوره، یک ماه پیش از شروع دوره در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.

مدرسان


محمود کریمی حکاک

محمود کریمی حکاک، استاد سابق دانشگاه‌های تاون سان در ایالت مریلند، اس ام یو در ایالت تگزاس، سونی در ایالت نیویورک و دانشگاه آنتورپ بلژیک و دانشگاه‌های تربیت مدرس و سوره در ایران است. او هم اکنون به عنوان پروفسور و مدیر گروه تئاتر و سینمای دانشگاه سی ینا در ایالت نیویورک مشغول فعالیت است. کریمی حکاک همچنین موسس و مدیر فستیوال سینمای پنهان است، که هفت سال است فعالیت خود را آغاز کرده است.

پرونده هنری محمود کریمی حکاک، در برگیرنده بیش از ۷۰ کار تئاتر، ۶ فیلم مستند و داستانی، ۳ دفتر شعر، ۶ نمایشنامه و دهها مقاله، مصاحبه، ترجمه و نقد است. کریمی حکاک برنده ۵ جایزه و تقدیرنامه بین المللی است که از آن جمله می توان به جایزه Fulbright و Raymand C Kennedy اشاره کرد.


فرزین وحدت

فرزین وحدت، جامعه شناس است و در مورد مدرنیته و رابطه آن با ایران و دنیای اسلام پژوهش می‌کند. از وی کتاب رویارویی فکری با مدرنیت در ایران توسط انتشارات ققنوس به چاپ رسیده است. کتاب جدید وی در مورد جهان اسلام معاصر و مدرنیته است که به انگلیسی اخیرا منتشر شده و در حال ترجمه به زبان فارسی است. وی سابقه تدریس در دانشگاه‌های تافتز، هاروارد، ییل و کالج وسار را در کارنامه دارد. مقالات متعددی از وحدت به چاپ رسیده که برخی از آنها به زبان‌های مختلف ترجمه گردیده‌اند. هم اکنون وحدت مشغول پژوهش برای کتاب جدیدی در مورد سینما و تغییرات اجتماعی در ایران است.

همزمان با افتتاح نمایشگاه آنلاین اولین دوره فستیوال هنری-اجتماعی سوآرت با عنوان «هنر، اقلیت ها و تغییرات اجتماعی»، و نظر به استقبال گسترده هنرمندان، ثبت نام دومین دوره آن که در سال ۲۰۲۰ برگزار خواهد شد، آغاز شد. لطفا نسبت به ثبت نام اقدام کنید. نمایشگاه آفلاین اولین دوره فستیوال در ماه می سال ۲۰۱۹ با نمایش آثار هنرمندان برگزیده، در دانشگاه هاروارد برگزار می شود.


منابع آموزشی